torsdag 26. januar 2012

lat dag

I dag har jeg en fullstendig avslappet dag, bakt brød og bare kosa meg=)
I ettermiddag skal jeg endelig få klippet sveisen litt, er spent, tenkte å være litt "vågal" hehe;) Her kan dere se inspirasjonsbilde mitt for sveisen jeg ønsker meg, med " vågal" tenker jeg på undercut på sidene og bak....hvis jeg tørr;P Hvis det blir bra skal jeg legge ut bilde av resultate i kveld...legg merke til "HVIS" :P






Slenger ved en liten inspirasjonsmontasje av ting som gir meg en dæsj av den retro stilen jeg skal ha i mitt fremtidige hus;-)



Her i Troms er det nydelig vintervær i dag, med litt kaldvind:-)
I ettermiddag skal hele familien på bursdagsbesøk til verdens fineste lille Elias, som ble et helt år i går...HIPP HIPP HURRA!:D

Ha en alletiders dag videre!:-D

-Therese-

Knitt or die!

Må vel legge ut litt bilder av strikkeprosjektene mine=)Jeg har kun strikket i vel et år nå, men det er såååå gøy å lære seg!:-)

mandag 23. januar 2012

Livstegn

Jada, jeg er i live...nesten værtfall. Her har vi hatt influensa, runde 2 i ÅR! Lilleprinsessa er heldigvis frisk, mens mor trudde hun ble bedre i helga, men den gang ei:-/ Ligger her med bihulesmerter/trykk og faensskap, og far i huset ligger på sofaen han også stakkars. Så her ligger vi da, og synes synd på hverandre:P
Jeg er såååå lei av å være syk nå, har så uendelig mye jeg skulle gjort. Begynner i praksis på helsestasjon neste mandag, og har en hel haug med pensum som skulle vært gått gjennom før det....blæh, hater å ta ting i skippertak!
Vel vel, nå legger jeg meg på lading, og håper formen stiger i løpet av dagen!=)

Ha en super dag alle sammen!:D

-Therese-

onsdag 18. januar 2012

Den "hellige" boka!

Nok en dag hjemme med sykt barn, og i dag er vi alle trøtt etter ei lang natt med hoste, vond hals etc. Men formen er litt bedre nå, heldigvis!=)
I går snakket jeg om en hellig bok, hehe, som jeg har lyst å dele med dere!=) Det har seg sånn at jeg har et slags album, eller utklippsbok om dere vil:-) Den inneholder bilder fra interiør-magasiner, bilder som inspirerer meg eller som jeg ønsker å ha i mitt fremtidige hus:-) Jeg liker ikke å kjøpe magasiner, uten at de blir brukt til noe fornuftig etter man er ferdig å lese dem. Derfor kom jeg på idèen å klippe ute bilder som appèlerte til meg, og i tillegg blir det forhåpentligvis lettere å velge interiør og stil når man får sitt eget hus om noen år!:-)
Legg gjerne igjen innspill og kommentarer til bildene fra boka, det skal forresten sies at bildene er så som så hehe, jeg er nok ikke nå fotograf dessverre;-)
Om ikke så lenge skal jeg ned å hente den heeelt nye pc'n min, så neste innlegg blir skrevet på den tenker jeg ;-)
Ha en fantastisk dag videre!
Her i indre-Troms er det nydelig vintervær i dag, og snart ser vi sola igjen...DET gledes!:-)

Tjoooheeeeei!






















tirsdag 17. januar 2012

Sneakpeak!

Riktig god dag til alle dere bloggere der ute!:-)
I dag er jeg hjemme med lille prinsessa som har virusinfeksjon, ikke greit å være lita og syk stakkars <3 Vi har brukt dagen til å rydde leiligheta og bakt knekkebrød...mmmmm!
Tenkte jeg skulle slenge inn en bildeserie med små nipsnaps fra leiligheten vår, som jeg er ekstra glad i:-) Samt litt ønketenkining;)
Senere skal jeg legge ut en bildeserie fra min "hellige" bok, hehe, hva det vil si får dere vente å se ;)
men jeg lurer på en ting, for er det en ting jeg har manko på her i huset er litt større duker, type til sofabord og spisebord, så lurte på om noen av dere vet av noen bra nettbutikk som selger slike ting?:-)
Nå skal jeg forøvrig hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kveldsduty på jobben, ha en fortreffelig ettermiddag videre!:D

Vi blogges!

p.s glemte heeeelt å nevne at i morgen kommer endelig min nye PC, sponset av kommunen til og med( i form av kompetansemidler;))


Mitt herlige teak-speil i gangen, som jeg betalte den nette sum 20,- for:-)


Dette traue og sleiva er fra seint 1800-tall, og er laget av oldefaren til min samboer=)




Skapet fikk vi i julegave hos svigers, og henger på badet<3




Zalooooo
Denne glassvasen har jeg arvet av min søster, og funker fint som redskapsbeholder på kjøkkenet=)



Hylla på kjøkkenet!



Lokalt loppisfunn, trekte om stolsetet som orginalt hadde et blåmønstret stoff.


Disse flotte statuene kjøpte min mor på loppis i Sverige en gang på tidlig 80-tallet, jeg eeeelsker dem<3


Man kan vel trygt si at jeg elsker naturlige farger og jordfarger<3





Denne skal bli min snaaaaart<3
Og under kommer bilder av drømmehuset mitt, som vi skal bygge når jeg vinner 5 mill på lottoen ;-)
Legg veldig gjerne igjen en kommentar eller to:-)






søndag 15. januar 2012

God søndag!


Titter bare innom for å ønske alle en fortreffelig søndagskveld!:-)
Her i huset har det vært slappe tendenser hele dagen, lille prinsessa er febersyk, men dog er det godt med en slik slapp dag uansett<3
Vi skulle lage fiskemiddag, men blir pizza fra Pat's(det lokale gatekjøkkenet) i stedet hehe, godt det også i blandt=)
For min del blir det en kort blund i kveld, da jeg skal leke Nattens dronning på jobb i natt:-)
Jeg legger ved noen bilder av inspirerende mønstre, herlig å drømme seg bort med farger og retro stil!:-)









lørdag 14. januar 2012

Nybegynner!

Her er en rask gjennomgang av hvilke håndarbeids hobbyer jeg har! Jeg er temmelig fersk når det gjelder begge temaene, men eeeeelsker å lære nye ting, og så er det så morsomt når man faktisk kan bruke tingene man lager:-)
For ca 1 år siden bestemte jeg meg plutselig for at jeg skulle lære meg å strikke(dvs. mer avansert enn skjerf liksom). Strikkingen tok helt av, og har resultert i at jeg har lært meg veldig mye på kort tid. Under kommer bilder av hva jeg driver med for øyeblikket. Senere skal jeg legge ut bilder av tidligere strikkeprosjekter!=)


Under er det bilde av motivet som broderes på til slutt nederst på den ene armen og nederst på bolen=)


Jeg er ikke kommet så langt ennå, det jeg har strikket til nå er kanskje litt under halveis på bolen=)



I bursdagsgave i fjord(desember) fikk jeg symaskin, og dere skal tru det klang et stort HALELUJA i stua da den ble pakket opp!:D hadde ingen aning på at jeg skulle få det, samboeren min hadde fått med seg foreldrene sine og mine på spleising;)
Anyway, jeg skal absolutt ikke skryte på meg at jeg faktisk kan sy, bortsett fra symaskinsertifikatet fra barneskola eller noe sånt:P MEN jeg elsker som sagt å lære meg nye ting, dvs. ting som jeg interesserer meg for hehe kanskje litt logisk;) Det morsomme med å lære seg slike ting akkurat nå, er jo så klart fordi jeg har ei datter på snart 3 år, og det er jo så artig å strikke ting til henne. Og nå skal jeg endelig realisere drømmen om å sy egendesignede klær til både henne og meg selv!:D Men jeg skal starte i det små og enkle, derfor kjøpte jeg boka "Syboka" av Mari Melilot, hvor det står veldig mye bra om hvilke tekstiler man bruker til hva, redskaper og utstyr etc. Men hovedsaken med den boka er å kunne lage basic klær til damer, og også etterhvert lage mønstre selv:-) Men som sagt jeg må nok starte i det litt mindre aller først:)
I dag fikk jeg endelig pakken fra Stoff & Stil, hvor jeg hadde bestilt litt diverse utstyr og 1,5 m med bomullstekstil som var på salg:-) Tekstilet finner du bilde av under, et herlig moderne, retro mønster, kanskje det blir en herlig A-formet kjole til Amanda!=)








Over ser dere bilde av den fantastisk flotte symaskinen min!:D


Håper vi sees igjen, og ha en fortreffelig lørdagskveld videre!





En ny start, en ny tanke

Hjertelig velkommen til en blogg utenom det vanlige!
Bloggen skal fylles til randen med alt fra inspirerende bilder og tekster, til hobby og interiør. Den røde tråden min er min hjertevenn, nemlig retro-stilen. Bli med på min reise og la deg bli inspirert!